KAKAV ŠOU! Tomićev odgovor novinarima posle pobede Zvezde je bio urnebesan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV ŠOU! Tomićev odgovor novinarima posle pobede Zvezde je bio urnebesan (FOTO)

Crveno-beli savladali Krku.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u trećem kolu ABA lige Krku u dvorani ''ALeksnadar Nikolić'' sa 80:66. Crveno-beli su rutinski došli do trijumfa, a i dalje su bez poraza u novoj sezoni. Trener Zvezde Milan Tomić nije mnogo komentarisao ostvarenu pobedu.

ABA LIGA: Zvezda NASTAVILA sa pobedama, Krka bez ŠANSE u Beogradu (FOTO)

OSVETA ZA MARKA: Evo šta su DELIJE uradile navijačima Galatasaraja (FOTO)

 - Odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmicu sa veliko, rotacijom. Igrali smo sa 12 igrača, svi su imali minutažu i svi su dali doprinos u pobedi. Čestitam mojim igračima na pobedi i sada se spremamo za sledeću utakmicu protiv Andore - rekao je Tomić, a novinare je posebno zanimao Dušan Ristić. - Odigrao je dobro, ali to nije zadovoljilo novinare koji su želeli opširniji odgovor, pa je Tomić dodao ''Odigrao je solidno''.

Trener Krke Simon Petrov mogao je samo da čestita Zvezdi na lako ostvarenoj pobedi i istakne da je prevashodni cilj Krke opstanak u ligi.

 - Crvena zvezda deluje kao ekipa i zato su dominantni. Naš motiv je bio da odigramo dobru utakmicu protiv ovakvog suparnika koji je pokazao da je jedan od najboljih u ABA ligi. Mislim da smo neke stvari i dobro uradili i da je ovo dobro iskustvo za naš mlad tim. Naše ambicije su opstanak u ligi, a onda ćemo videti - rekao je Petrov.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.