KAKAV MALER ZA LEGENDU: Čuveni fudbaler operisao tumor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 19:03

KAKAV MALER ZA LEGENDU: Čuveni fudbaler operisao tumor!

Problem otkriven na redovnom lekarskom pregledu.

Mihael Balak, čuveni nemački fudbaler, operisan je zbog tumora na kičmenoj moždini. Renomirani "Bild" javio je da je bivši as Bajerna i Čelsija slučajno otkrio zdravstveni problem i da je odmah podvrgnut hirurškom zahvatu.

Doktori su legendarnom vezisti igrom slučaja otkrili benigni tumor i intervencijom u bolnici u Hanoveru su uspeli da ga odstrane.

Uprkos tome što nije u pitanju zloćudni tumor, operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila osetljiva zbog komplikovane lokacije bolesti. Sve je prošlo u najboljem redu i Balak se trenutno nalazi na odmoru u Portugalu i planira da gleda finale Lige šampiona između njegovog bivšeg kluba Bajerna i Pari Sen Žermena.

Ex-Chelsea star Michael Ballack undergoes secret operation to remove tumour on his back https://t.co/kkOtJF3KTE

— The Sun - Chelsea (@SunChelsea) August 20, 2020

Podsetimo, Mihael Balake je karijeru počeo u Čemniceru, a zarim je nastupao za Kajzerslautern, Bajer Leverkuzen, Bajern iz Minhena i Čelsi. Za reprezentaciju Nemačke upisao je 98 nastupa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.