KAD TVITNE, ON TVITNE: Kešelj je bivšem saigraču, MOŽDA prvaku Evrope poslao poruku ZA PAMĆENJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD TVITNE, ON TVITNE: Kešelj je bivšem saigraču, MOŽDA prvaku Evrope poslao poruku ZA PAMĆENJE (FOTO)

Poznat prvi finalista u Istanbulu.

Košarkaši Olimpijakosa prvi su finalisti Evrolige, posle neizvesne utakmice u Istanbulu (više pročitajte OVDE). Crveno-beli iz Pireja bili su bolji od sada već bivšeg šampiona ekipe CSKA. Jedan od najzaslužnijih za veliki trijumf bio je Vasilis Spanulis (14 poena), da ga pohvali nije propustio Marko Kešelj. Igrač Ostendea, nekada Zvezde i Olimpijakosa "tvitnuo" je da je Vasilis kao vino. Jedno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili i saigrači.

Vassilis like wine 🍷🏀 amazing game !

— Marko Kešelj (@keselj11) May 19, 2017

Nedugo zatim poželeo je sreću Srbima koji igraju za Fenerbahče, Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Kaliniću, kao i Peru Antiću i Janu Veselom. Turski tim se sa Realom bori za plasman u finale.

Srecno braćo 💪🏀 @antic12pero @LeaderOfHorde @nikola_kalina @JanVesely24

— Marko Kešelj (@keselj11) May 19, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.