KAD SE SETIM PRE TRI GODINE...: Zvezdin fudbaler OTKRIO čime se najviše RADUJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 20:42

"KAD SE SETIM PRE TRI GODINE"...: Zvezdin fudbaler OTKRIO čime se najviše RADUJE!

Evo koji mu je trening bio najteži.

Fudbaleri Crvene zvezde završili su dvonedeljni rad na Kipru, pa će pripreme za prolećne izazove nastaviti u Turskoj.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Defanzivac srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona Strahinja Eraković zadovoljan je učinjenim u prethodnom periodu na "rajskom ostrvu".

– Na Kipru smo odradili sjajan posao. Posebno težak je bio trening u subotu gde smo imali test izdržljivosti i zaista smo uložili mnogo napora da ga odradimo kako treba. Jednostavno mora da se nadje energije da se odradi sve ono što stručni štab zahteva. Ipak, čim znamo da je trening koji sledi sa loptom, odmah nam bude lakše – rekao je Eraković za klupski sajt.

Crveno-beli su u nedelju završili prvi deo priprema na Kipru, a 20. januara putuju u Tursku gde će odraditi drugi deo zimskih priprema.

– Treninzi su jedno, ali utakmice su najvažnije, jer su one najbolje za uigravanje. Imaćemo nekoliko provera u Turskoj i zaista se radujem tome – rekao je Eraković.

Mladi štoper je smatra da je mnogo napredovao tokom jesenjeg dela.

– Značile su mi utakmice koje sam imao tokom prvog dela sezone. Mnogo sam napredovao, osećam se dosta iskusnije. Kad se setim da sam i pre tri godine bio na Kipru, zaista sam danas poprilično bolji igrač – istakao je Strahinja Eraković.

Zvezda će sezonu nastaviti 6. februara utakmicom Super lige Srbije, dok su dueli sa Milanom u Ligi Evropa zakazani za 18. i 25. istog meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.