KAD NE MOŽEŠ DA IH POBEDIŠ PRIDRUŽI IM SE: Durent prelomio gde nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 18:28

KAD NE MOŽEŠ DA IH POBEDIŠ PRIDRUŽI IM SE: Durent prelomio gde nastavlja karijeru

Španska sapunica u Bruklinu.

Kevin Durent - glavna je tema mesecima u američkim medijima. Posle završetka sezone, košarkaš Bruklina je prvo zatražio trejd, da bi nakon toga povukao tu odluku, ali samo u slučaju da trener ekipe Stiv Neš napusti kormilo tima, a sada novi zaokret.

Durent je sada odlučio gde bi voleo da zaigra sledeće sezone, a to je Boston Seltiks, ekipa koja je počistila Bruklin u prošlogodišnjem plej-ofu.

Odavno se zna da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Netsi zahtevali Markusa Smarta kao deo trejd paketa, a Begli piše da je Smart zapravo glavni razlog zbog kog Durent i želi da dođe u Seltikse.

Prošle sezone je imao 29.9 poena uz 7.4 skokova u proseku, a ukoliko Netsi dobiju paket fokusiran na Džejlenu Braunu uz draft pikove, Bena Simonsa, Kajrija Irvinga i ostale mogli bi da imaju veoma dobar tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.