Juventusova generalka, ostaju samo petorica startera, ovo je spisak želja!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusova generalka, ostaju samo petorica startera, ovo je spisak želja!

Neki poslovi su završeni, ali Juventus namerava da na leto značajno podmladi tim...

Juventus je već kupio Kuluševskog iz Atalante, na leto će Šveđanin u Torino, ali to nije sve. Navodno, klub je odlučio da podmladi redove, pa bi tako Iguain, Daglas Košta, moguće i Pjanić mogli da napuste klub.

Nova politika biće dovođenje mladih igrača, Šveđanin je prvi, drugi bi trebalo da bude Sandro Tonali.

Naime, Juve već pregovara sa Brešom, probali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da završe posao oko Pirlovog naslednika već ove zime, nude 50 miliona evra, imaju navodno dogovor i sa samim fudbalerom, ali Masimo Ćelino, vlasnik "Rondinela" veruje da će Tonaliju na EP cena porasti.

Što se tiče Kjeze, on je samo odložio prelazak u Juve prošlog leta. Bio je prinuđen da ostane u Fiorentini, ne igra dobro, očigledno je nezadovoljan, a ima uveravanja iz Torina da ostane miran i ne brine, na kraju će završiti u klubu.

Dovođenje trojice mladih igrača, uz De Lihta, Dibalu, Demirala značilo bi okretanje nove stranice i rekonstrukciju tima. Šlag na tortu bi trebalo da bude Pogba, ali samo ako Junajted smanji apetite, što je sve izvesnije jer žele da se oslobode Francuza. Naravno, i Kedira i Džan će napustiti klub, a od starijih igrača, osim naravno Ronalda, ostaće Bonući, Kjelini, Šćešnji, Kuadrado, Aleks Sandro, odnosno tek petorica ili šestorica sadašnjih startera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.