Juventusov san, posle Ronalda još tri velike zvezde?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusov san, posle Ronalda još tri velike zvezde?

Liči na nemoguću misiju, verovatno i jeste, ali će pokušati sve...

Pisali smo juče, Juventus bi od prodaja mogao da zaradi oko 200 miliona evra, ali i da se dodatno pojača posle dolaska Kristijana Ronalda.

Plan je da probaju da dovedu Marsela iz Reala što deluje kao nemoguće, jer će se Perez teško odreći Brazilca, iako imaju Tea Ernandeza koji čeka šansu.

Osim, Ronaldovog najboljeg prijatelja, i dalje ciljaju Dijega Godina iz Atletika. Španski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji tvrde da je Urugvajac veoma zainteresovan, ali da je problem Dijego Simeone koji ne želi da čuje da njegov komandant odbrane ode.

I na kraju, Pol Pogba. I dalje se priča da će biti prodat i da želi u Juve, ali bi ovaj transfer mogao da se dogodi jedino ako stigne najavljena nepristojna ponuda Sitija za Pjanića.

Gvardiola je izgubio trku za Žorginja, navodno mu je Bosanac prva mesta, Juventus ga je cenio oko 80 miliona evra, pa ćemo videti hoće li zaista sjajni vezista otići. On je već poručio klubu da je zadovoljan u Juventusu, ali čeka novi ugovor i povećanje primanja na oko šest miliona po sezoni.

Zbog toga ove najave teško da će se ostvariti, mada Juventus traži još jednog štopera, i levog beka, ako ode Aleks Sandro. No, u tom slučaju, sigurno će ići na jeftiniju varijantu, Bernata iz Bajerna ili Darmijana iz Junajted, jer kako rekosmo, Real je odbio svaku mogućnost da posle Ronalda pusti i Marsela u Juventus.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nema više BBC, da li je ovo novi napadački trio moćnog Reala?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Ponuda od 170 miliona već otišla, Lopetegijeva želja ima klauzulu od 120, uz jedan senzacionalni povratak, to bi bio napad za respekt!..Kako tvrde engleski mediji Eden Azar je prvi izbor Reala...Naime, na adresu Čelsija je otišla ponuda od 170 miliona evra koja će biti odbijena, ali predstavlja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.