Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus se odriče Sandra i Mandžukića zbog Milinković-Savića

Šampion Italije Juventus označio je srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića kao prioritet u ljetnjem prelaznom roku i veliki transfer pokušaće da ostvare novcem od prodaje Aleksa Sandra i Marija Mandžukića.

Kako pišu italijanski listovi Tuttosport i Corriere dello Sport, trener Masimilijano Alegri obavestio je klupske čelnike da je Sergej njegova velika želja i da je spreman da se odrekne Sandra i Mandžukića zbog srpskog asa.

U Juventusu cijene >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Sandra na oko 50 miliona evra, za Mandžukića postoji veliko interesovanje u Engleskoj, Nemačkoj i Kini i njihovim transferima "Stara dama" bi obezbijedila potrebnih između 80 i 100 miliona za Milinković-Savića.

Lacio je voljan da pusti Sergeja, ali je predsjednik kluba Klaudio Lotito poznat kao tvrd pregovarač i pokušaće da izvuče što veće obeštećenje za igrača, posebno jer se interesuju još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Juventus je već obezbijedio jednog vezistu jer iz Liverpula po isteku ugovora dolazi Emre Džan, ali mu je potreban još jedan - Sergej Milinković-Savić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.