Juventus prati Vlahovića – idealan partner za Ronalda

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 10:21

Juventus prati Vlahovića – idealan partner za Ronalda

Dušan Vlahović je već mesecima u centru pažnje u Italiji, a kako se bliži kraj sezone, tako se sve češće priča o njegovom velikom transferu.

Nakon još jedne impresivne predstave i spektakularnog gola u remiju Fiorentine sa Juventusom (1:1), mediji najavljuju da bi karijeru mogao da nastavi upravo u Torinu.

"Stara dama" ima odlične odnose sa "violom", poslednjih godina nekoliko igrača se preselilo iz Firence pod Alpe, između ostalih Bernardeski i Federiko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kijeza.

"Srbin bi mogao da proširi tu listu", navodi Gazeta delo sport.

U Juventusu planiraju podmlađivanje tima, a Vlahovića vide kao idealno rešenje za "devetku".

Momak rođen 2000. godine postigao je ove sezone 16 golova uz 2 asistencije u 31 utakmici u Seriji A.

A čelnike "Stare dame" je posebno oduševio svojim samopouzdanjem pogodivši penal protiv njihovog tima rizičnom "panenkom".

Italijani ističu da je Vlahović još kao 15-godišnjak debitovao za Partizan, te da je već sada reprezentativac Srbije.

Posebnu pažnju obraćaju na to što je levonog, ali da dosta golova postiže i svojom slabijom, desnom nogom.

Jedinu manu mu nalaze u skok igri, iako je visok 190 centimetara, ali ističu da ima još dosta prostora za napredak tok aspekta.

Kao važan adut u Vlahovićevoj igri ističu i "ubitačnost" iz kontranapada, a kao najvažniji to što pre svega igra za tim, pa smatraju da bi bio idealan partner u napadu Kristijanu Ronaldu.

Juventusovi operativci, među kojima i glavni čovek za transfere Fabio Paratiči, su ga u nedelju videli na delu, pa bismo za nekoliko nedelja mogli da vidimo transfer karijere mladog srpskog napadača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.