Juventus pobedio Mihajlovićevu Bolonju, ali Ronaldo nije dostigao Sinjorijev rekord (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus pobedio Mihajlovićevu Bolonju, ali Ronaldo nije dostigao Sinjorijev rekord (VIDEO)

Posle devet utakmica uzastopno u kojima je portugalski as zatresao mrežu kad je Stara dama bila gost u Seriji A, jedini pogodak na stadionu "Renato Dalara" dao Argentinac Paulo Dibala u 67. minutu.

Kristijano Ronaldo ostaje vodeći strelac italijanskog prvenstva s 19 golova. Podsetimo da mrežu nije zatresao u prve tri utakmice u crno-belom dresu (došao iz Reala prošlog leta), a dve su bile kada je Juventus igrao u gostima, protiv Kjeva i Parme. A zatim je krenula njegova serija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pred publikom protivničkih timova.

Da je dao gol i Bolonji, poravnao bi se u najboljem dostignuću italijanskog fudbala. Nekadašnji napadač "azura" Đuzepe Sinjori bio je strelac na deset utakmica uzastopno u gostima 1992. i 1993. dok je igrao u Laciju. Šta tek reći za argentinskog asa Barselone Lionela Mesija, čija je takva niska 2013. bila 13 mečeva...

Juventus ubedljivo grabi ka sedmoj uzastopnoj tituli prvaka. U Bolonji je postigao 22 pobedu u 25 kola, što nikome nikada u Seriji A nije pošlo za rukom.

Dibalin pobedonosni pogodak u Bolonji

Dybala's goal against bologna Credits -dybala10i . . #dybala21 #dybalamask #dybalanation #dybalafans #dybalaaddict #dybalajuventus #dybala #paulodybala #dybala10 #seriaa #juventud #juventusday #instadybala #instajuve #juventusstadium #juventus #juve #juventude #juvenile #juventusfc #juveart #juvetoday #juvefans #juventusfans #finoallafine #finoallafineforzajuve #finoallafine

A post shared by paulodybala (dybalaofficial_fan_page) on Feb 24, 2019 at 8:54 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.