Juventus otvorio supermarket - Sedmorica odlaze, da li su ovo pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus otvorio supermarket - Sedmorica odlaze, da li su ovo pojačanja?

Paratići će danas krenuti u realizaciju poslova, čak sedmorica fudbalera će napustiti Torino, Sari ima veoma jasne ideje, mogli bismo da vidimo par iznenađenja...

Juventus će ove nedelje prodavati igrače, sledi sastanak Sarija i Paratićija, neki poslovi su blizu kraja. Naime, Moaz Kean je blizu Evertona, transfer koji će u kasu uneti 40 miliona evra, ostaje da se vidi kolika će biti klauzula o otkupu koju Juve želi da unese u ugovor.

Zbog čega prodaju Keana? >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Osim što je konkurencija jaka, priča se da mladi napadač pokazuje određene anomalije u ponašanju, poput Balotelija, pa u Juventusu te stvari brzo rešavaje.

Ove nedelje, Juve bi mogao da raskine ugovor sa Kedirom, on ima ponude Vulvsa i još par klubova, ali priča se da bi u Arsenal, da ponovi igra sa Ozilom. Juventus bi ga pustio uz simbolično obeštećenje, kako bi sačuvao novac od njegovog ugovora. Isto važi i za Matuidija, koga Sari ne vidi u timu i za koga su zainteresovani PSŽ i Monako.

Perin je na vratima Aston Vile, došao je da se pozdravi sa saigračima, a u ovom trenutku najviše interesovanja izaziva sastanak Nikolasa Iguaina, Pipitinog brata i Rome. Do sada je Argentinac odbijao da ode, danas bi moglo da bude jasnije da li ima prostora za dogovor, Džeko čeka ishod kako bi otišao u Inter.

Što se tiče Mandžukića, situacija i dalje nije jasna, ima interesovanja sa svih strana, ali čini se da je on najbliži tome da ostane. U napadu bi trebalo da mu bude priključen Ikardi, ili eventualno Lukaku, mada je to malo verovatno.

Dibala stiže sa odmora, videće se sa čelnicima, "Tutosport" piše da će im saopštiti da nema nameru da ode, a razgovaraće sa Sarijem oko svoje uloge u timu.

Moguće je da bude prodat i Rugani, jer Turčin Demiral ostaje, a Juve će verovatno prodati i Kansela, tu Kuadrado počinje kao starter na desnom beku, po zamisli Sarija, imaju De Šilja, a moguće je da će dovesti i Darmijana iz Mančester Junajteda.

I na kraju, Sari je tražio da Daglas Košta ostane, nema ništa od njegove prodaje, on će se boriti sa Bernadeskijem za mesto u timu.

Recimo i to, da bi odlasci Kedire i Matuidija, otvorili još jedno mesto na sredini terena, da se pominje Isko, ali da je verovatnije da će Juventus probati da kupi Eriksena iz Totenhema i tako u velikom stilu završi prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.