Juventus ne časi časa, šta kaže Haland na ovakvu ponudu?

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus ne časi časa, šta kaže Haland na ovakvu ponudu?

Ostali giganti će morati užurbano da reaguju.

Bliži nam se januar a samim tim i otvaranje prelaznog roka, deluju da svi veći klubovi imaju samo jedno ime u beležnici.

Erling Haland bi mogao već tokom zime da napustiti Austriju i Salcburg i preseli se u neku od liga petice. Nakonkretniji, kao i uvek, jeste Juventus, italijanski mediji napominju da je Paratići već predstavio svoju ponudu norveškoj senzaciji.

Mladi napadač navodno ima otkupnu klauzulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od trideset miliona evra koja se već može aktivirati početkom nove godine, cena koju mogu maltene svi velikani isplatiti jeste neodoljiv mamac.

"Bjankoneri" su ponudili tri miliona evra godišnje Halandu, nema sumnje da ukoliko uđu premijerligaši u trku ova cifra samo može dodatno porasti.

Salcburg bi tako posle samo godinu dana ostao bez napadača, on je prošlog januara stigao iz Moldea za sumu od pet miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.