Juve odredio cenu za La Hoju, manja od očekivane!

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve odredio cenu za "La Hoju", manja od očekivane!

Izgleda da su u Juventusu prelomili žrtvovaće svoju "desetku"!

Juventus je sve bliži prodaji Paula Dibale. Argentinac je skupa rezerva, ako stigne Kjeza iz Fiorentine što je čini se izvesno, "La Hoja" će biti još dalje od tima.

Alegri će razgovarati sa Anjelijem ne samo o ostanku na mestu trenera već i prelaznom roku, moguće je da će Dibala i Daglas Košta biti žrtvovani iz sadašnjeg tima, za njih ima dosta interesovanja iz Engleske, ali i drugih zemalja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Cilj je da se uz Kjezu dovede i štoper svetske klase, Juve nije odustao od De Lihta, mada je Ruben Dias iz Benfike realnije rešenje.

Za koliko može da ide Dibala?

Kako piše današnji "Korijere delo Sport" suma je manja od očekivane, 80 miliona, malo više nego duplo koliko je Argentinca Juventus platio Palermu.

Inter je veoma zainteresovan, ali Dibala želi da napusti Italiju.

Pominju se Bajern, madridski Atletiko, ali i najveći engleski klubovi. Juve neće prihvatati ponude koje se tiču razmene igrača, želi isključivo novac za Argentinca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.