Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svetski rekord?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svetski rekord?

Evo kako je završio sastanak borda, tema je bila samo jedna, pozicija Solskjera nakon serije loših rezultata...

Novi navodi u današnjem "Tajmsu", Solskjer neće biti smenjen čak ni ako doživi težak poraz od Liverpula.

Naime, posle sastanka borda direktor, Norvežanin je dobio poverenje da nastavi sa započetim poslom, a da planovi u prelaznom roku budu nastavljeni u istom pravcu.

Klub je spreman da istraje na putu podmlađivanja tima, stvaranja nukleusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od britanskih igrača, ali i velikih ulaganja u problematična mesta.

Alegri izgleda nije želeo bez čvrstih garancija kada su pojačanja u pitanju da prihvati posao, a on želi da se osloni na iskusnije igrače. Junajted ide drugim putem, pa je Norvežanin dobio još vremena.

Na kojim pojačanjima radi Junajted?

Od britanskih igrača to su Deklan Rajs iz Vest Hema koji ima ugovor do 2024. kao i Džejdon Sančo iz Dortmunda.

Probaće da dovedu Mandžukića već ove zime, ali i da postignu dogovor sa Kristijanom Eriksenom za leto. Naime, Danac ne želi da šest meseci pre isteka ugovora promeni sredinu, finansijski bi bolje prošao kao slobodan igrač, imao bi i ogroman bonus na ruke, pošto dolazi bez obeštećenja.

Ključ letnjeg prelaznog roka bi trebalo da bude Kalidu Kulibali, za to će "Đavoli" morati da sruše svetski rekord postavljen kupovinom Megvajera, a Senegalac prema nekim informacijama košta blizu 150 miliona evra, tačnije toliko traži De Laurentis za jednog od najboljih štopera na svetu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svjetski rekord?

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019

Evo kako je završio sastanak borda, tema je bila samo jedna, pozicija trenera Olea Gunara Solskjera nakon serije loših rezultata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.