Junajted našao partnera za Fernandeša - Cena 150 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted našao partnera za Fernandeša - Cena 150 miliona evra!

Redak slučaj kada se može reći da fudbaler iz zaslužuje ovoliku cenu.

"Crveni đavoli" se izgleda i definitivno spremaju za život posle Pola Pogbe. Bilo je naznaka da bi francuski internacionalac mogao da produži ugovor, ali njegova odluka ostaje nepromenjena a to je izlazak sa "Old Traforda". Juventus ostaje kao opcija dok se interesovanje iz Real Madrida izgleda 'ohladilo'.

Bruno Fernandeš je svojim dolaskom 'povampirio' Junajteda, Portugalac je postao instant >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miljenik svojih novih navijača, izgleda da će od leta dobiti odličnog partnera u vezi.

Engleski, ali i španski mediji pišu kako je Junajted uveren u transfer prvotimca Atletiko Madrida - Saula Nigeza.

Heroj "jorgandžija" je meta "Old Traforda" već neko vreme, izgleda da bi naredno leto moglo biti leto velikih promena. Španac ima ugovor do 2026. godine sa klauzulom od 150 miliona evra koju su "đavoli" kadri da isplate.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.