Junajted krenuo u žestoku ofanzivu - na Old Traford stižu još dva pojačanja, šta se sve može za novac od Pogbe?

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted krenuo u žestoku ofanzivu - na Old Traford stižu još dva pojačanja, šta se sve može za novac od Pogbe?

"Crveni-đavoli" misle i na budućnost.

Nakon Dejvida Džejmsa iz Svonsija, na Old Traford stižu još dvojica fudbalera.

Gol tvrdi da je Junajted postigao dogovor vredan 55 miliona funti sa Kristalom Palasom u vezi dovođenja Arona Van-Bisake, Englez će u toku nedelje odraditi medicinske preglede i biti predstavljen u novom klubu.

Da Ole Gunar Solskjer itekako razmišlja i o budućnosti kluba govori akvizicija Matea Meihe, u pitanju je krilni fudbaler Saragose >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji ima samo 16 godina i važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji. Čeka se još ozvaničenje.

Ovo zadovoljstvo "crvene đavole" će koštati 600 hiljada funti, a Španac će prvo igrati za mladi tim.

Džejdon Sančo je u ovom trenutku nemouguća misija i zavisi isključivo od prodaje Pola Pogbe u Real koji već ima alternativu za Francuza.

Takođe, prodaja Romelua Lukakua za kojeg traže 75 miliona funti Interu će umnogome pomoći budžetu za kupovinu, međutim teško da će Inter izdvojiti toliki novac.

Kao zamena za Belgijanca spominje se Nikolas Pepe kojeg takođe traže i Bajern i Liverpul, na Ostrvu se spominje Betisov Žunior Firpo na poziciji levog beka čija otkupna klauzula iznosi 50 miliona evra.

Početni budžet jeste 100 miliona funti, ukoliko ne dođe do velikih prodaja Junajted će morati da bude više nego pažljiv.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti možda ne kupuje mnogo, ali kad kupuje - obara svetski rekord!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2019

"Građani" spremili ogroman novac za veliko pojačanje...Mančester siti ni ove godine neće obaviti veliku kupovinu, ali nema sumnje da će nove akvizicije privući veliku pažnju...Očigledna je namera Pepa Gvardiole da pojača zadnju liniju, u prilog tome govore i informacije iz Engleske...Mediji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.