Jović saznao važnu informaciju - da li će pružiti ruku spasa Zidanu?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 14:40

Jović saznao važnu informaciju - da li će pružiti ruku spasa Zidanu?

Srpski napadač će u narednim danima igrati za sebe, ali i ostanak trenera.

Srpski fudbaler Luka Jović oporavio se od problema sa virusom COVID-19 i staviće se na raspolaganje treneru Real Madrida za predstojeće utakmice.

Nešto manje od dve nedelje nakon što je posle reprezentativnih obaveza saznao da je pozitivan na virus, Jović će se vratiti na teren.

Ova informacija prijaće i ušima Zidanu, kome će naredni mečevi biti ključni za opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na klupi kraljevskog kluba.

Prvo na redu je već gostovanje Sevilji za nešto više od 48 sati, a Real će na Ramon Sančez Pishuanu pokušati da dođe do prve pobede nakon tri neuspela pokušaja u prethodnim kolima.

Naredne nedelje ih očekuje i dolazak Borusije Menhengladbah u Ligi šampiona, što će biti ključan meč za ishod grupe i nastavak evropske sudbine.

Jović je zbog zaraze virusom COVID-19 propustio gostovanja Interu i Šahtjoru u Ligi šampiona, te neuspehe protiv Viljareala i Alavesa u ligi.


U narednim danima ćemo videti da li će pružiti ruku spasa Zidanu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.