Jović oduševio doktore, navijači ga zovu Ivan Drago!

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović oduševio doktore, navijači ga zovu Ivan Drago!

Fizička sprema tema dana u Madridu i dan posle predstavljanja Luke Jovića.

Čitavu deceniju su se u Real Madridu divili perfektnom fudbalskom telu Kristijana Ronalda, a sada kada više njega nema u svlačionici - slična situacija ponovila se sa Lukom Jovićem.

Mladi srpski napadač postigao je dogovor sa "kraljevskim klubom" i u sredu je promovisan pred hiljadama navijača i više od stotinu fotografskih objektiva, dok je najveće iznenađenje zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nastalo na obaveznim lekarskim pregledima.

Kako prenose španski mediji, medicinsko osoblje bilo je zaprepašćeno Jovićevim neverovatnim nivoom fizičke spreme i očigledno je da se nalazi u top formi.

Već sada je jasno da će pripreme odraditi bez većih poteškoća...

Pojedini navijači se na društvenim mrežama čak šale da je Luka Jović njihov Ivan Drago, što je lik boksera kog tumači glumac Dolf Lundgren u kultnim filmovima "Roki", a videćemo da li će se ovaj nadimak "primiti" i kod šireg dela publike.

#ChiringuitoJovic Luka Jovic es el Iván Drago del Real Madrid. Serio, parco en palabras y con un físico impresionante. Suerte a Luka!

— Carlos Gómez (@CarlosGmez14) June 12, 2019

Luka Jovíc parece el hijo perdido de Iván Drago

— Harold Atencio (@hdatencio_) June 13, 2019

Pregunta seria: ¿Luka Jović es el hijo de Ivan Drago? pic.twitter.com/s4lca1QOL1

— Fernando Frontera (@FernanFrontera) June 12, 2019

Jovic tiene una cara de sicario que da miedo. Si por él fuera, se hubiera presentado con un uniforme militar y una AK 47 en brazos. Haber si Suárez y Piqué tienen narices de un cara a cara contra el Iván Drago serbio.

— Mr.Luka© (@iamLuka19) June 12, 2019

Zanimljivo je da je 21-godišnji napadač tokom dana u Crvenoj zvezdi često bio kritikovan da ima višak kilograma, kao i da je prošle godine u intervjuu za "Mozzartsport" otkrio da je čak teži nego u tim danima.

"Čuo sam i pročitao svašta, ali ja nikada nisam imao problem sa kilažom! Nikada! Građen sam izuzetno dobro, sa veoma niskim procentom masti u krvi i mišićima. Pazite sad ovo: trenutno imam šest kilograma više nego u periodu kada sam bio u Crvenoj zvezdi. Toliko o tim pričama o debeljku i višku kilograma", kazao je tada Luka Jović.

Od tada, utisak je da je Luka Jović nabacio još više mišića zbog čega sve lakše rešava "guranje" sa protivničkim defanzivcima.

Otud i njegov komentar od pre nekoliko nedelja da je u duelima sa Interom i Čelsijem konačno uvideo da ima kvalitet da nastupa u ligi u kojoj je "kontakt igra" naglašenija, dok bi u Španiji to tek trebalo da bude velika prednost na njegovoj strani.

Pogledajte i kako je izgledao njegov prvi dan u Madridu.

Relive Luka Jović's first day in a @RealMadrid shirt!#WelcomeJovic | #HalaMadridpic.twitter.com/K44m24mx3P

— Real Madrid C.F. (@realmadriden) June 13, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.