Jović: Uživao sam u Ajntrahtu, ali Real je ostvarenje sna

Izvor: RTS, 06.Jun.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović: Uživao sam u Ajntrahtu, ali Real je ostvarenje sna

Srpski golgeter Luka Jović otvorenim pismom oprostio se od Ajntrahta iz Frankfurta i poručio da odlazi u Real Madrid ponosan, sa prilikom da dodatno napreduje u karijeri.
Jović je pre nekoliko dana potpisao šestogodišnji ugovor sa najtrofejnijim klubom Evrope u transferu vrednom 60 miliona evra.

"Uživao sam dve godine u Ajntrahtu iz Frankfurta. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i igrao u fantasticnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klubu, koji su navijači napravili posebnim. Možemo biti ponosni na naša dostignuća. Nikada neću zaboraviti ovu sezonu Lige Evrope", napisao je Jović na Instagramu.
Kao vrhunac igranja za Ajntraht označio je osvajanje Kupa Nemačke u Berlinu, pobedom u finalu nad Bajernom 3:1 prošle godine.
"Nije mi bilo lako da odem, ali Real Madrid otvara vrata da postanem još veći igrač. Svako dete ima san da zaigra u takvom klubu. Moj se ostvaruje", zaključio je Jović, uz zahvalnost klubu i navijačima na velikoj podršci.
Jović je trenutno sa reprezentacijom Srbije u Lavovu, gde se sprema za duel protiv Ukrajine u kvalifikacijama za EURO.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.