Jovetić: Nisu bili mnogo bolji, ima i revanš u Beogradu

Izvor: Mondo, 12.Okt.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić: Nisu bili mnogo bolji, ima i revanš u Beogradu

Najbolji crnogorski fudbaler ocenio je da je sudija Đanluka Roki "malo navlačio u korist Srbije", ali da nije drastično oštetio njegovu ekipu.

Reprezentacija Crne Gore ustupila je Srbiji prvo mesto na tabeli Četvrte grupe C divizije Lige nacija, nakon što su "orlovi" u četvrtak u Podgorici slavili rezultatom 0:2 (0:1).

Stevan Jovetić izjavio je da su dve selekcije odigrale tek "prvo poluvreme" i da će učiniti sve da se u Beogradu revanširaju Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Kapiten "sokolova" imao je i zamerke na suđenje Italijana Đanluke Rokija.

"Navlačio je malo u njihovu korist. Taman krenemo nešto da radimo, on prekine igru. Ali, čuo sam da je penal postojao, tako da nas nije drastično oštetio. Jeste seckao igru, svirao neke bespotrebne faulove, ali nije pravio kardinalne greške", izjavio je Jovetić, a prenele podgoričke "Vijesti".

Napadač Monaka negirao je da su se crnogorski fudbaleri uplašili velike utakmice.

"Jeste bila velika, ali nije prva takva, dovoljno smo iskusni. Jednostavno smo loše odigrali prvo poluvreme. Igrali smo njihovu igru dugim loptama, s tim da oni imaju napadača za takav stil, a mi nemamo. Čestitam Srbiji, mada nisu bili mnogo bolji, iz dva šuta dali su dva gola. Ovo je prvo poluvreme, imamo drugo u Beogradu. Nadam se da ćemo tada biti svi na okupu i da ćemo uraditi sve da se revanširamo", naglasio je bivši as Partizana.

Jovetić se tek oporavio od povrede i nije siguran da li će biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za gostovanje Litvaniji u nedelju.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Liga B - Austrija se pobedom približila Bosancima!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018

Bosanski navijači su se nadali nerešenom ishodu na ovom meču...Austrija i Severna Irska su odigrali jedini meč u okviru Lige B, a domaćin je slavio rezultatom 1:0 i tako održao nadu da mogu da stignu Bosance i da zauzmu prvo mesto u okviru 3. grupe...Prvo poluvreme je bilo dosta nezanimljivo, domaćin...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.