Izvor: RTS, 04.Okt.2022, 11:06

Joveljića navijači proglasili za igrača godine

Navijačka grupa koja podržava Los Anđeles galakse proglasila je Dejana Joveljića za najboljeg igrača kluba u proteklih 365 dana i uručila mu trofejni pehar na posledljoj utakmici sa timom Solt Lejka.
Utakmica Galaksija i Solt Lejka u MLS ligi završena je sa 1:1. Joveljić je u igri proveo samo četiri minuta, ali su mu navijači na kraju meča priredili slavlje i uručili pehar za najboljeg igrača.

Srpski internacionalac Dejan Joveljić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u tim Galaksija stigao u avgustu prošle godine i većinu mečeva je počinjao sa klupe.
Uprkos relativno maloj minutaži, uspeo je da postigne 17 golova za svoju ekipu i pomogne Galaksiju da dođe do plej-ofa.
Nekadašnji napadač Crvene zvezde je u maju ispisao istriju američke MLS lige jer je za 33 minuta igre, kao rezerva, postigao dva gola i zabeležio dve asistencije za pobedu Galaksija protiv Ostina od 4:1 (0:0).
Iako Joveljić očigledno nije izbor trenera Grega Vanija za standardni startni tim, osvojio je simpatije navijača, što će mu možda doneti i promenu dosadašnjeg statusa u timu.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.