Izvor: RTS, 26.Sep.2022, 14:43

Jovanović: Znamo kakva su očekivanja, spremni smo za izazove

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da zna kakva su očekivanja navijača i istakao da je ekipa spremna da odgovori na sve izazove u novoj sezoni.
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je u okviru medijskog dana Evrolige tim i opremu za novu sezonu.

Jovanović je na konferenciji za medije istakao da je tim izvukao pouke iz prijateljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmica koje je Crvena zvezda odigrala u pripremnom periodu i dodao da veruje u stručnost ljudi koje je kao trener okupio, kao i to da će dati sve od sebe kako bi ispunili očekivanja navijača.  
"Završavamo pripremnu fazu i počinjemo da se spremamo za prvu utakmicu u ABA ligi koja dolazi veoma brzo. Sigurno da znamo kakva su očekivanja od nas i siguran sam da smo spremni da odgovorimo na sve izazove", rekao je trener Zvezde Vlada Jovanović.
Zvezda je u prelazom roku potpisala važna pojačanja na svim pozicijama, tim povodom Jovanović je rekao da je potreban određeni vremenski period kako bi ekipa na terenu bila jedinstvena. 
"Ima puno novih igrača i sigurno da je potrebno vreme da se svi naviknemo jedni na druge i da se neke kockice slože. To ništa ne ide preko noći, to je jedan proces i uračunali smo to i verujemo da će sve da bude kako treba", naveo je trener Jovanović. 
Crvena zvezda će prvi zvanični meč odigrati u subotu na svom terenu protiv ekipe MZT Skoplje u prvom kolu ABA lige.
Kapiten o ciljevimaDugogodišnji kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da je tim odradio sve što je bilo potrebno na pripremama. 
"Nova sezona i novi tim. Dosta je novih igrača, ali ima i poznatih lica. Mi smo odradili pripremni period, a za vikend nas očekuje početak sezone. Odradili smo ono što je bilo potrebno da bi sezonu počeli onako kako treba. Ciljevi su isti kao i svih prethodnih sezona i daćemo sve od sebe da ostvarimo te ciljeve", rekao je Lazić na konferenciji za novinare prilikom predstavljanja tima, istakao je kapiten Branko Lazić. 
Jedan od povratnika u redovima srpskog i regionalnog šampiona u košarci, Nemanja Nedović još uvek nije u trenažnom procesu zbog povrede koju je dobio tokom nastupa za Srbiju na Evropskom prvenstvu. 
"Ja sam sada oporavljen, ali treba da napravim taj postepeni ulazak u trening. Nažalost, imao sam već iskustva sa povredom lista i nije naivno. Može vrlo lako da se pogorša. Postepeno se uvodim, upoznajem se sa ekipom. Na svakoj poziciji smo popunjeni sa dva, negde i sa tri vrlo kvalitetna igrača, tako da je na nama da sve to pretočimo na teren i da dočekamo spremni tu utakmicu sa MZT-om u subotu", rekao je Nedović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jovanović: Znamo kakva su očekivanja, spremni smo za izazove

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio da je zna kakva su očekivanja navijača i dodao da je ekipa spremna da odgovori na sve izazove u novoj sezoni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.