Izvor: RTS, 08.Dec.2021, 23:46

Jovana Preković: Ništa što sam rekla nije imalo politički kontekst ni osudu države

Karatistkinja Jovana Preković potvrdila je na "Instagramu" reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da ništa što je rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst, kao i da nikada sportisti u Srbiji nisu imali snažnu podršku kao što je sada imaju.
Jovana Preković je proteklog vikenda reagovala na društvenim mrežama podelivši fotografiju jedne od blokada tokom ekoloških protesta širom Srbije.

Predsednik Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vučić je u obraćanju spomenuo Prekovićevu kao jednu od prisutnih na protestu u subotu za koju je, kako kaže, uveren da nije imala lošu nameru.
"Ako vidim karatistkinju Jovanu Preković da je protiv nečega, pošto znam da biste je teško naterali da uradi nešto protiv mene, kao i kada vidim da su drugi divni ljudi zabrinuti, onda to znači da nismo nešto dobro objasnili građanima ili uradili'', rekao je Vučić.
Prekovićeva je potom na Instagramu napisala da je tačno da ništa što je rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst...
"Ni najmanje osudu države jer istina je da nikada niko nije imao podršku države od sportista kao što mi danas imamo – apsolutno, bezrezervno i bezuslovno", napisala je Prekovićeva na Instagramu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.