Još mesec dana do najvećeg trkačkog spektakla u Srbiji - Serbia Marathon

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još mesec dana do najvećeg trkačkog spektakla u Srbiji - Serbia Marathon

Trka koja se izdvaja od drugih.

U organizaciji Atletskog Saveza Srbije, institucije koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku, nastao je Serbia Marathon. Prva, od tri trke “Serbia Marathon Series” održaće se za tačno MESEC DANA. Još 30 dana ostalo je do nezapamćenog spektakla u našoj zemlji.

Trčaće se na Novom Beogradu, po neverovatno ravnoj i brzoj stazi, na kojoj se planiraju razni muzički i drugi zabavni sadržaji. Ono što našu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trku odvaja od drugih, a to je da će njen cilj biti u ŠTARK ARENI, gde će trkače dočekati više hiljada gledalaca.

Dali smo sebi za obavezu, da ovim događajem promenimo sve negativnosti motivišući široku populaciju da trči, ubrza razvitak rekreativnog trčanja kao načina života, novim i drugačijim pristupom. Mi vidimo Serbia Marathon Series kao glavno oruđe u naporu za povećanje broja trkača kod nas.

Cena ove trke je zaista simbolična, a ona varira u zavisnosti od učesničkog paketa, oni koji se odluče za “all inslusive” dobiće veoma bogat paket koji uključuje:

• Startni broj sa čipom

• JOMA majca reprezentacije Srbije u atletici

• Medalja na cilju

• Online diploma

• Okrepa na stazi i cilju

• Hrana i piće posle trke

• Pokloni sponzora

Prijave se nalaze na sajtu:http://serbiamarathon.com.

Vidimo se na cilju u ŠTARK ARENI, u nedelju 4. novembra!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.