Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 10:28

Još malo i gotovo - Brajtvajt ide u Vest Hem

Skoro pa dogovoreni svi detalji transfera

Stigao u februaru za 18.000.000, odlazi posle manje od šest meseci za 20.000.000 evra. Takav će, po svemu sudeći, biti put Martina Brajtvajta zbog koga se sinoć digla dževa kada je Barselona dobila naknadnu dozvolu da mimo prelaznog roka dovede zamenu za teško povređenog Luisa Suareza.

Baš kako se i najavljivalo prethodnih dana, danski golgeter će karijeru nastaviti u Vest Hemu, koji je ubrzao pregovore i vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je blizu konačnog dogovora, onda i realizacije transfera. Brajtvajt će pokušati da ekipi Dejvida Mojesa donese malo eksplozivnosti u napadu, koja je Čekićarima definitivno nedostajala u minuloj sezoni gde je borba za opstanak ponovo bila aktuelna gotovo do samog kraja.

Kako navodi katalonski Mundo Deportivo, Vest Hem je predložio konkretne uslove koji su se čelnicima Barselone svideli, a transfer će iznositi negde oko 20.000.000 evra. Dakle, Barselona će ostvariti profit od 2.000.000 evropskih novčanica, iako je u dresu Barselone odigrao samo 403 minuta i mrežu zatresao jednom. Ali, pošto ima aktivan ugovor do juna 2024. godine, Vest Hem je praktično morao da ponudi malo jaču sumu novca i eto - transfer je gotovo završen.

U konkurenciji za potpis nekadašnjeg centarfora Leganesa bili su još Everton, Valjadolid, Sevilja i Viljareal, ali je još tada bilo jasno da će najverovatnije u London, gde će kao konkurenciju imati 50.000.000 evra plaćenog Sebastijana Alea i Majkla Antonija, koji je na kraju bio najbolji strelac Čekićara sa deset pogodaka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.