Izvor: RTS, 01.Okt.2022, 17:28

Još jedna pobeda TSC-a u Bačkoj Topoli, Radnik zakucan za dno tabele

Fudbaleri TSC-a pobedili su u Bačkoj Topoli Radnik 2:1 u utakmici 13. kola Superlige Srbije. Ekipa iz Surdulice ostaje na dnu tabele, bez trijumfa ove sezone. Pobede Voždovca i Napredka.
Radnik je došao u Bačku Topolu sa željom da upiše prvi trijumf i ne bude više jedina ekipa bez pobede u Superligi Srbije, ali će ponovo pognute glave morati put Surdulice.

Počeo je Radnik utakmicu dobro, pa su gosti uz malo sreće poveli 1:0 u 22. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Oreščanin je šutirao sa distance, a loptu u mrežu skrenuo Saša Tomanović.
Ipak, TSC je preokrenuo rezultat, postigli su dva gola gotovo na identičan način - Goran Antonić je centrirao dva puta, a njegovi saigrači dobro reagovali glavom u petercu.
Najpre je u u 31. minutu Saša Jovanović bio precizan, da bi na početku drugog dela igre na slilčan način pogodio i Martin Mirčevski.
Mogli su gosti da stignu bar do boda - u 5. minutu nadoknade vremena golman domaćih Veljko Ilić zaustavio je šut iz penala Miloša Spasića.
TSC se bodovno izjednačio sa Crvenom zvezdom i popeo se na drugo mesto na tabeli. Izabranici Žarka Lazetića vezali su četiri pobede kao domaćini, a na poslednjih osam mečeva u šampionatu Srbije su neporaženi.
Radnik ostaje na dnu tabele. I dalje je bez trijumfa ove sezone - uz četri remija, zabeležio je devet poraza.
U drugom današnjem susretu Voždovac je kao gost savladao Javor u Ivanjici sa 2:0. Mijailović je doveo goste u vođstvo u 32. minutu.  Pantović je postavio konačnih 2:0 u 82.
Napredak je u Kruševcu do vrha napunio mrežu Kolubare - 4:0. Domaćin je poveo u 11. minutu preko Sarića. Putinčanin je u 26. minutu povisio na 2:0. Isti igrač se ponovo upisao u listu strelaca u 33. Konačan rezultat postavio je Cecarić u 88. minutu. 
U prvoj utakmici 13. kola Superlige Srbije, Novi Pazar je u petak pobedio Mladost iz Lučana 3:1
Superliga Srbije 13. kolo:
Petak:
Novi Pazar - Mladost L 3:1
Subota:
TSC - Radnik 2:1
Javor - Voždovac 0:2
Napredak - Kolubara 4:0
Nedelja:
15.00 Spartak - Radnički KG
17.00 Crvena zvezda - Mladost GAT
19.00 Partizan - Vojvodina
Ponedeljak:
16.00 Čukarički - Radnički Niš
Tabela:
Crvena zvezda 26
TSC 26
Čukarički 25
Novi Pazar 24
Voždovac 23
Vojvodina 22
Partizan 21
Kolubara 18
Napredak 14
Radnički Kragujevac 12
Radnički Niš 12
Javor 12
Spartak 10
Mladost Lučani 9
Mladost Novi Sad 8
Radnik Surdulica 4

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TSC "okrenuo" Radnik

Izvor: B92, 01.Okt.2022

Fudbaleri TSC-a pobedili su na svom terenu u Bačkoj Topoli Radnik iz Surdulice (2:1), u utakmici 13. kola Superlige Srbije i popeli se na drugo mesto na tabeli...Radnik je poveo u 22. minutu golom koji je postigao Mihailo Oreščanin, a izjednačio je Saša Jovanović u 31. minutu. Pobedu domaćima...

Nastavak na B92...

Napredak "napunio mrežu" Kolubare

Izvor: B92, 01.Okt.2022

Fudbaleri Napretka pobedili su Kolubaru rezultatom 4:0 u utakmici 13. kola Mozzart Superlige Srbije...Napredak je u Kruševcu lako pobedio Kolubaru i došao do četvrtog trijmfa u ovoj sezoni...Za ovu pobedu zaslužna je odlična igra u prvom poluvremenu, kada je domaćin Kolubari "spakovao" čak tri...

Nastavak na B92...

Atletiko "pokorio" Andaluziju uz majstoriju Morate

Izvor: B92, 01.Okt.2022

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su u gostima Sevilju sa 2:0, u meču sedmog kola španske Primere...Strelci za Atletiko bili su Markos Ljorente u 29. i Alvaro Morata u 57. minutu...Ljorente je na sjajan način prihvatio loptu na ivici šesnaseterca, poveo je malo udesno, a onda po zemlji šutirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.