Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 16:50

Još jedna bomba sa Poljuda: Junak hrvatskog srebra iz Rusije stiže u Hajduk

Danijel Subašić se reaktivirao posle godinu dana pauze...

Dva zvučna imena angažovao je splitski Hajduk proteklog leta. Na Poljud su stigli Gergo Lovrenčič (33) iz Ferencvaroša, iskusni defanzivac i reprezentativac Mađarske, a potom i Filip Krovinović iz Benfike, za obeštećenje od 1.500.000 evra.

Danas nova bomba odjekuje iz Splita: Novi igrač Hajduka je veteran Danijel Subašić (36)! Kako navodi Germanijak.hr detalji saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dogovoreni su prethodnih dana, tako da je preostalo samo da nekadašnji reprezentativac Hrvatske stavi paraf na ugovor.

Subašić bi trebalo da bude prva alternativa Lovru Kalinić, dok će Josip Posavec morati na operaciju ramena s kojim duže vreme ima problem.

Zadranin čiji je poslednji klub u karijeri bio Monako upisao je 44 nastupa za Vatrene. Bio je jedan od heroja svetskog srebra u Rusiji kad je obranio ključne jedanaesterce u raspucavanjima protiv Danaca i Rusa, da bi onda bio fenomenalan i u polufinalu protiv Engleza.

Kada mu je istekao ugovor sa Monakom u leto 2020. Subašić je rešio da uzme predah. Fudbalu se vraća pošto je dobio poziv iz kluba koji ga je lansirao.

Danijel Subašić je u periodu 2009-2012. sakupio 109 nastupa za Hajduk u svim takmičenjima, primio je 89 pogodaka, a čak u 47 utakmica sačuvao je mrežu netaknutom.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.