Još jedan pojas za najboljeg boksera na svetu, šta je sledeće?

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan pojas za najboljeg boksera na svetu, šta je sledeće?

Pisali smo o neverovatnom Ukrajincu, noćas je u Njujorku dodao još jednu titulu...

Posle WBO titule u lakoj, osvojio je i WBA pojas noćas u Medison Skver Gardenu.

Neverovatni Vasilij Lomačenko je u 13. profi borbi u karijeri dodao još jednu titulu, nikome nije uspelo tako brzo da ujedini pojaseve, a možda i najbolji amaterski borac svih vremena žuri, noćas je na poene savladao Hozea Pedrazu i sada cilja dve preostale titule.

Lomačenko je dominirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledeći je Majki Garsija, ta borba bi mogla da bude u prvoj polovini 2019. Podsetimo, Lomačenko je iz pero gde je brzo pokupio sve pojaseve, prešao u laku, nokautirao svetskog šampiona Linaresa, sada dobio i Pedrazu, ostao je još Garsija, pa će u velter gde su već najveće borbe i veliki novac.

Osim što ga smatraju za najboljeg boksera na svetu u kategoriji "paund for paund", mnogi tvrde da je on jedan od najboljih boraca u istoriji, a Bob Arum smatra da je bolji od Šuger Rej Robinsona, i da je tehnički najpotkovaniji, još od Alija.

Sinoć je Pedrazu bacao dva puta na pod u 11. rundi, nije ga dokusurio, ali je pobedio jednoglasno sa velikom prednošću.

Nestvarnu priču o ukrajinskom bokseru, možete da pročitate ovde.

Da li je ovaj čovek najbolji bokser svih vremena od Alija? https://t.co/VysPKHuoBi

— Sportske.net (@sportske) 07. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.