Izvor: RTS, 16.Jul.2020, 08:18

Jokić ponovo trenira sa Denverom – trojke, zakucavanja, slavlje...

Srpski košarkaš Nikola Jokić stigao je u Orlando gde je sa Denverom odradio prvi trening posle duge pauze zbog koronavirusa. Jokić, koji je u Srbiji bio zaražen novim virusom, sa zakašnjenjem je doputovao u "NBA mehur" i sada je prvi put trenirao sa ekipom.
Momak iz Sombora se duže zadržao u Srbiji jer mu je bilo potrebno da čak četiri puta dobije negativan test na kovid 19.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kada je stigao, izjavio je da je pre dobijanja rezultata normalno trenirao jer nije osećao nikakve simptome, a na prvom ekipnom treningu izgledao je kao da uopšte nije pauzirao.
Jokić je bio raspoložen, pogađao trojke, čak i zakucavao, a u nekoliko navrata je u svom stilu proslavljao dobre poteze.
"Srećan sam što sam konačno u Orlandu sa svojim timom. Šta ću uraditi? Možda ću iznenaditi sve, možda neću biti dobar. Videćemo", rekao je po dolasku.

Trener Nagetsa Majk Meloun veruje da će Nikola nastaviti sa sjajnim partijama iz prvog dela sezone.
"Očekujem da igra na način na koji je igrao. On je najbolji centar u ligi, zašto ne bi igrao kao ranije?", istakao je Meloun.
Denver, koji se trenutno nalazi na trećem mestu na Zapadu, sezonu će nastaviti 1. avgusta duelom sa Majamijem, posle čega slede utakmice sa Oklahomom, San Antoniom, Portlandom, Jutom, Lejkersima, Klipersima i Orlandom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ KONAČNO NA TERENU: Trojke, zakucavanja, slavlje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020

Srpski košarkaš stigao u "Mehur"..Srpski košarkaš Nikola Jokić stigao je u Orlando gde je sa Denverom odradio prvi trening posle duge pauze zbog korona virusa. Jokić, koji je u Srbiji bio zaražen novim virusom, sa zakašnjenjem je doputovao u "NBA mehur" i sada je prvi put trenirao sa ekipom...Momak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Jokić ponovo radi punom parom FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Jul.2020

Srpski košarkaš Nikola Jokić stigao je u Orlando gde je sa Denverom odradio prvi trening posle duge pauze zbog koronavirusa...Jokić je sa kašnjenjem stigao u Orlando zbog toga što je morao da sačeka negativne testove na kovid-19, na koji je prethodno bio pozitivan...Centar reprezentacije Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.