Jokić o čuvenoj izjavi iz plej-ofa: Šta očekujete da kažem? To je bio samo izgovor

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 08:15

Jokić o čuvenoj izjavi iz plej-ofa: Šta očekujete da kažem? To je bio samo izgovor

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, prokomentarisao je koliko kilograma je izgubio.

Jokić je evidentno radio na svojoj kilaži već duže vreme, takve promene sigurno ne dolaze preko noći i mnogi su bili oduševljeni njegovim napretkom.

Slike "mršavog Jokića" obišle su planetu, a po povratku u Sjedinjene Američke Države, Nikola je prokomentarisao kako sve to izgleda iz njegovog ugla.

"Stvarno nisam mnogo smršao (tokom pandemije). Na sličnoj sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kilaži bio tokom čitave godine, mislim da sam smršao možda kilogram ili dva posle tog 11. marta", rekao je Nikola Jokić.

Kada su ga pitali da prokomentariše prošlogodišnju izjavu iz plej-ofa da mu prija da igra kada je teži, on se pretvorio u "Džokera" i nasmejao sve prisutne.

"Šta očekujete da kažem? Pa to je bio samo izgovor. Šalim se, naravno", kaže Jokić.

Pojedini američki novinari kažu da je Jokić "transformaciju" počeo još krajem 2019. godine i da ih uopšte ne čudi što sada izgleda ovako.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.