Jokić nasamario Džejmsa, Ol-star završio bez ijedne asistencije VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2019, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić nasamario Džejmsa, Ol-star završio bez ijedne asistencije VIDEO

Nikola Jokić debitovao je na Ol-star igrajući za Tim Janis, ali nije ostavio značajan utisak.

Jokić je po prvi put igrao na Ol-star utakmici i bio prvi Srbin koji je imao tu privilegiju još od Peđe Stojakovića 2004. godine u dresu Sakramento Kingsa.

Srpski centar je na terenu proveo samo 13 minuta, maltene igrajući samo u prvom poluvremenu, a za to vreme upisao šest poena (3/4 iz igre), devet skokova, te po jednu izgubljenu loptu i faul.

Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da Nikola nije imao nijednu jedinu asistenciju, nešto po čemu je postao poznat u NBA ligi i što mu je bio prioritet tokom Ol-star nastupa.

Najzanimljiviji trenutak za Jokića na Ol-staru dogodio se tokom prvog poluvremena, kada je nasamario Džejmsa i "gađao" ga loptom dok je Amerikanac bio u autu.

Lebronu se to nije svidelo, a Nikola je izazvao smeh što na terenu, što na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.