Jokić isprozivao Šeka, a šta je tek Amerikanac rekao o Divcu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić "isprozivao" Šeka, a šta je tek Amerikanac rekao o Divcu (VIDEO)

Lejkersi su slavili sa sedam poena razlike.

Utakmica Los Anđeles Lejkersa i Denvera odigrana je u noći između četvrtka i petka, a uspešniji je bio domaćin. Međutim, duel u Gradu anđela imao je zanimljivu uvertiru. Svojevrstan "TV duel" imali su legendarni centar Šakil O Nil i Nikola Jokić. A umešan na kratko bio je i Vlade Divac.

Prvo su upitali centra Nagetsa da li zna da je druga NBA legenda, Čarls Barkli njegov veliki fan.

- Odlično. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je momak koji je borac, strastven oko košarke. Nikad ne voli da gubi. U stvari, divim mu se. To mi se dopada, tako da je ovo kul - rekao je Srbin, a zatim se obratio Šakilu.

- Ne. Ne možeš da me čuvaš. Čekaj. Šalim se. Bio sam u Nju Orleansu, izlazio sam iz autobusa pred utakmicu rukija i softmora na "Ol staru. Šek je bio ispred mene. Kao planina. Taj čovek je toliko velik. Kad sam ga video izbliza, pa onda opet gledao klipove. Bio je toliko dominantan. Verovatno najdominantiji čovek koji je igrao košarku. Zver. Ali mene ipak ne bi mogao da čuva - uz osmeh je "poentirao" Jokić.

Jokic says Shaq can't guard him. 😂 pic.twitter.com/v03znA0uci

— NBA on TNT (@NBAonTNT) October 26, 2018

Na kraju je usledilo i pitanje o Vladu Divcu, nekadašnjem članu Lejkersa, Hornetsa i Kingsa. Da li je bio bolji od Nikole Jokića?

- Ne! Vlade je bio užasan - rekao je O Nil.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.