Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 04:27

Jokić drugi put zaredom najbolji na Zapadu

Srbin nastavio seriju sjajnih igara

Drugu nedelju uzastopno Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača Zapadne konferencije i tako je postao prvi košarkaš Denvera kojem je to pošlo od ruke nakon Karmela Entonija koji je isti uspeh ostvario pre 15 godina.

Srpski centar pružao je fenomenlne partije tokom prethodne nedelje i u velikoj meri je doprineo učinku Denvera od tri pobede u četiri susreta. Jokić je prosečno postizao 30,8 poena, uz 10.8 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << skokova i 62 odsto šuta iz igre.

Posebno impresivan učinak košarkaš Denvera imao je u pobedi protiv Jute u kojoj je izjednačio rekord karijere postigavši 47 poena, uz prvo poluvreme za pamenje tokom kojeg je zabeležio 33 poena.

Ovo je osmi put da Jokić dobija priznanje za igrača nedelje na Zapadu,a isti uspeh osim pre nedelju dana, ostvario je i u novembru 2017, aprilu 2018, januaru i februaru 2019. i februaru 2020. godine.

Laskavo priznanje u Istočnoj konferenciji pripalo je Džejmsu Hardenu, košarkašu Bruklina.

NBA Players of the Week for Week 6.

West: Nikola Jokic (@nuggets)

East: @JHarden13 (@BrooklynNets) pic.twitter.com/TEDZGDvKkB

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.