Jokić dokazao da je savršeno spreman uprkos svom izgledu

Izvor: B92, 12.Maj.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jokić dokazao da je savršeno spreman uprkos svom izgledu"

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun pohvalio je svog najboljeg košarkaša Nikolu Jokića pred meč sa Portlandom.

Meloun se osvrnuo na kritike na račun Jokićevog fizičkog stanja i komentare nekih ljudi da nije dovoljno fizički spreman da izdrži ovako duge mečeve i serije.

"Uprkos svom izgledu, Nikola je dokazao da poseduje savršenu fizičku spremu i da može da podnese ogroman fizički pritisak", rekao je Meloun pred meč.

Trener Nagetsa istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Rodnija Huda, rezervistu Portlanda, kao nekog koga se treba čuvati.

"Neko oko koga sam zabrinut je Rodni Hud. On im je bukvalno doneo dve pobede. Iznervirao me je Mo Harkles, jer je Hud zbog njegovog grča dobio priliku da uđe na teren", objasnio je Meloun.

Odlučujući, sedmi meč serije polufinala Zapada između Denvera i Portlanda počinje od 21.30, a sve najzanimljivije detalje moći ćete da ispratite uz B92.net.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.