Jokić blizu tripl-dabla, Denver osramoćen! Bertans 6/7 za tri, Derozan uzalud brojao do 42... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić blizu tripl-dabla, Denver osramoćen! Bertans 6/7 za tri, Derozan uzalud brojao do 42... (VIDEO)

"Nije do trenera, do nas je. Mi pravimo greške. Ako počnete da krivite renera kada izgubite 30 razlike to znači da ste loš igrač", poručio srpski centar

Denver Nagetsi nalaze se u ozbiljnoj košgeterskoj krizi. U pobedi protiv Memfisa svega 87 poena, a noćas u teškom porazu od San Antonija tek 80. Ekipa Grega Popovića slavila je sa čak 32 razlike - 112:80. Gostima nije pomogla ni dobra rola srpskog centra Nikole Jokića koji je za 30 minuta na parketu ubacio 23 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uhvatio 9 lopti i podelio 7 asistencija.

Ponovo je loše otvaranje utakmice došlo glave Nagetsima, pošto su prvu četvrtinu izgubili sa čak 16 razlike - 16:32. Tu prednost Mamuze su održavale sve do starta poslednje deonice. Tada je izabranicima Majka Melouna postalo jasno da su udarili u zid i da ne mogu da se vrate u meč, pa su se potpuno predali. U tom poslednjem periodu ubacili su svega 11 poena, što je San Antonio iskoristio i otišao na ogromnih +32.

Teo opet dobio Bogdana - Klipersi zgazili Sakramento (VIDEO)

Po ibičaju najbolji kod Sparsa - Kavaj Lenard (19 poena) imao je lepu podršku u bivšem igraču Partizana Davisu Bertansu, koji je ubacio šest trojki iz sedam pokušaja (ukupno 18 poena). Dvocifreni u pobedničkom timu bilu su još Lamarkus Oldridž (15) i Dani Grin (11).

Kod Denvera pored Jokića preznu ocenu zaslužio je samo Geri Heris sa 18 koševa.

Nikola Jokić dobio je nezgodno pitanje novinara posle meča: da li je i kolika krivica trenera Melouna u ovom teškom porazu?

"Nije do trenera, do nas je. Mi pravimo greške. Ako počnete da krivite renera kada izgubite 30 razlike to znači da ste loš igrač. Do nas je, dakle, do startera", kazao je srpski as.



Šampion Golden Stejt posle poraza od Klipersa upisao je novi, drugi vezani trijumf. Pao je Toronto - 127:125. Najbolji u pobedničkom timu bili su Klej Tompson (26 poena) i Stef Kari (24). Voriorsi su inače meč rešili u prvom poluvremenu u kom su ubacili 81 poen i dobili ga sa blizu 30 razlike...

Reptorsima nije pomogla sjajna partija Demara Derozana koji je brojao do 42.

U trijumfu Oklahome nad Šarlotom (101:91) Raselu Vestbruku nedostajale su tri asistencije za novi tripl-dabl (25 poena, 10 skokova, 7 dodavanja), no Ras je ponovo bio kardinalan u šutu, pošto je iz igre jedva imao 30 odsto...

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jokić blizu tripl-dabla, ali je "Berta" prava "haubica"!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Denver se baš smrzao u Teksasu, Letonac sipao trojke. Jokić ne može sam. Šampion posle drame slavio u Kanadi....Težak poraz Denvera u Teksasu. Nije da su očekivali iznenađenje protiv Sparsa koji su najbolji domaćin lige, ali -32 dovoljno govori o odnosu snaga. U petorci domaćih pojavio se Leonard,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.