Jokić: Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna

Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš, kaže da je odigrao najbolju partiju u karijeri, ali da to nije bilo dovoljno da se dođe do pobede u plej-ofu.

Jokićev Denver nije uspeo da izbaci San Antonio Sparse iz plej-ofa, pošto je doživeo poraz u Teksasu rezultatom 120:103.

Jokić je rekao šta misli da su bili najveći problemi za njegovu ekipu.

"Imali su nekoliko skokova u napadu, pogađali su iz drugog pokušaja. Imali su dobru eneriju. Mi smo pali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a oni su to znali da iskoriste. Pogađali su sa svih pozicija, imali su samopouzdanja. Znali su da moraju da pobede, tako su i igrali", izjavio je Jokić.

Srpski centar je meč završio sa 43 poena oborivši rekord Nagetsa po broju poena u plej-ofu, a istovremeno i postavivši svoj lični rekord u ligi.

"Najvažniji je tim i pobeda. Ono što možeš da uradiš da pomogneš, to moraš i da uradiš. Bila je ovo verovatno moja najbolja partija u karijeri, ali nije bila dovoljna", kazao je Jokić.

Ko će u polufinale zapadne konferencije biće poznato posle sedmog meča, koji će se odigrati u Denveru u noći između petka i subote (4.00).

"Prva mi je majstorica, verovatno će biti i teže. Možda je dobro jer igramo na našem terenu. Moramo da damo sve od sebe, da igramo fizički jako, šta god da uradimo kako bismo pobedili", zaključio je momak iz Sombora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.