Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 10:44

Jokić: Ako budemo igrali ovako, izgubićemo još mnogo utakmica; Gober: Nikola je jedinstven, glasao sam za njega

“Ponavljaju nam se stalno iste greške, previše izgubljenih lopti”, ističe Majkl Meloun

Denver ne blista. Posle dve uvodne pobede, usledio je poraz koji je prilično razočarao sve u redovima Nagetsa. Ne samo da je Denver poražen, već je ubacio samo 87 poena na svom terenu.

Jasno je da je velika razlika u igri ekipe Majkla Melouna kada je Nikola Jokić na parketu i kada to nije slučaj. Očigledno je da MVP nema pravu podršku.

Iz njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izjava posle utakmice vidno je da nije zadovoljan igrom svog tima.

"Ne znam šta treba bolje da radimo, ali u nečemu moramo jer ćemo izgubiti još mnogo utakmica ako budemo igrali ovako", rekao je Jokić.

Pokazao je nedvosmisleno prstom u izgubljene lopte. U njima traži glavnog krivca za ovako slabu partiju protiv Klivlenda.

"Otprilike je sve bilo loše kada odigrate utakmicu kakvu smo mi odigrali. Nismo baš postigli mnogo poena. Beležili smo previše izgubljenih lopti".

A sa njegovim stavovima saglasan je i trener Majkl Meloun.

"Ponavljaju nam se stalno iste greške, previše izgubljenih lopti. Nadam se da ćemo uspeti da pronađemo način to da rešimo. I to brzo", rekao je Meloun.

Denver već sledeći meč igra protiv Jute u gostima u četiri ujutru po našem vremenu. O predstojećem sudaru govorio je jedan od najboljih odbrambenih igrača sveta - Rudi Gober.

"Jokić je jedinstven igrač. Imao je moj glas za MVP-ja. Jedan od svoje vrste. Veliki izazov za nas je da igramo protiv njega. Može da postigne poene i da asistira. Moramo da budemo svesni. Velika je odgovornost na meni i uvek je to veliki izazov. On je nosio tim tokom sezone, imao je najveći uticaj na svoj tim u regularnoj sezoni, mislim da nije propustio utakmicu. Mislim da ljudi nisu svesni koliko je to teško. Ostali važni igrači su se povređivali, Jokić je imao odličnu sezonu", rekao je Gober.

Videćemo kakva će biti ova sezona Nikole Jokića. U suštini Denver ne brine za njega, već za ostale oko njega. Velika je razlika kada je Nikola na parketu i kada izađe iz igre.

A sudar Jokića i Gobera biće za prave košarkaške zaljubljenike.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.