Jokanovićev oproštaj: Preokrenuli bismo sezonu...

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanovićev oproštaj: Preokrenuli bismo sezonu...

Srpski trener Slaviša Jokanović se preko društvenih mreža oprostio od svog dojučerašnjeg kluba Fulama, kojeg je ove sezone vratio u Premijer ligu. "Bio je ovo uzbudljiv put", napisaon je on.

Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Slaviša Jokanović, popularni "Slav", u potrazi je za novim poslom nakon što je u Fulamu juče dobio otkaz zbog loših rezultata na početku sezone u Premijer ligi.

Mnogim igračima Fulama, a pre svih Aleksandru Mitroviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Rajanu Sesenjonu, teško je pala odluka uprave londonskog kluba, ali i mnogim navijačima, koji su se zahvalili Jokanoviću na tome što im je priredio veliku radost plasmanom u Premijer ligu, nazivajući ga "legendom Fulama".

U oproštaju od Filama, Jokanović je istakao da je razočaran što se ovako završilo, ali da je istovremeno izuzetno ponosan na ono što je uradio i zahvalan što nosi prelepe uspomene iz "fantastičnog kluba" u kojem je proveo tri godine.

"Bili smo zajedno na uzbudljivom putu. Taj put je počeo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 (treća liga), pa je nastavljen plej-ofom za plasman u Premijer ligu i ovom trećom godinom mog boravka kada smo uspeli da se plasiramo u elitu tog nezaboravnog dana na Vembliju u maju. Verujem da smo navijačima podarili klub sa karakterom i timom na koji mogu da budu ponosni. Uveren sam i dalje da smo mogli da preokrenemo stvari (u ovoj sezoni) posle lošeg starta baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali potpuno poštujem odluku kluba", naveo je Jokanović.

Uz zahvalnost vlasniku Fulama Saidu Kanu, zaposlenima, saradnicima, igračima, Jokanović je posebno pozdravio navijače Fulama i zahvalio im se na tome kako su ga dočekali u klubu i na svim lepim porukama koje je dobio nakon otkaza.

We've been on an exciting journey together... #FFCpic.twitter.com/65QGFPZ6R1

— Slavisa Jokanovic (@Jokanovic) November 15, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.