Jokanović plaća 22,5 miliona € za Mitrovića

Izvor: B92, 18.Jul.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović plaća 22,5 miliona € za Mitrovića

Srpski napadač Aleksandar Mitrović sve je bliži transferu iz Njukasla u Fulam.

Kako prenose engleski mediji, Fulam je spreman da plati "svrakama" 20 miliona funti (22,5 mil. evra) za bivšeg napadača Partizana.

Mitrović je drugi deo prošle sezone proveo upravo u Fulamu na pozajmici i sa 12 glova na 20 utakmica pomogao londonskom klubu da se vrati u Premijer ligu.

On smatra da je igrao najbolji fudbal u karijeri pod Slavišom Jokanovićem i želi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrati na Krejven Kotidž, posebno što nije miljenik menadžera Njukasla Rafaela Benitesa.

Njukasl je doveo Mitrovića pre tri godine iz belgijskog Anderlehta za 13 miliona funti (14.5 mil. evra).

Jokanović je tražio od vlasnika Fulama Kana da isprati njegove ambicije za novu sezonu, a deo njih su dovođenje Mitrovića i Žan-Mihaela Serija, koji je stigao u paketu sa Maksimom le Meršandom iz Nice za 30 miliona funti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fulam spremio 22,5 miliona evra za Mitrovića

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2018

Srpski napadač Aleksandar Mitrović sve je bliži transferu iz Njukasla u Fulam...Kako prenose engleski mediji, Fulam je spreman da plati "svrakama" 20 miliona funti (22,5 miliona evra) za bivšeg napadača Partizana...Mitrović je drugi dio prošle sezone proveo upravo u Fulamu na pozajmici i sa 12...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.