Jeziva povreda prve večeri nove NBA sezone: Šampion je izgubio od Hjustona, Klivlend je pobedio Boston, ali nikom nije bilo do košarke (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva povreda prve večeri nove NBA sezone: Šampion je izgubio od Hjustona, Klivlend je pobedio Boston, ali nikom nije bilo do košarke (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Noćas je počela nova NBA sezona, ali malo ko će prvu utakmicu između Klivlenda i Bostona zapamtiti po košarci, s obzirom da je igrač Seltiksa Gordon Hejvord doživeo jezivu povredu.

U prvoj četvrtini meča u "Kviken loans areni" igrala se dosta dinamična košarka, a nakon jednog pogotka gostiju, Hejvord je završio na podu posle nezgodnog naskoka.

U trenutku niko nije shvatio šta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se dešava, a onda su se svi, kako na terenu, tako i na tribinama, uhvatili za glavu.

Snimak gledate na sopstvenu odgovornost, jer je uznemirujućeg sadržaja:



Utrčalo je medicinsko osoblje obe ekipe i brzo reagovalo, a Hejvord je uz ovacije iznet na nosilima.

Sjajni igrač "kelta" polonio je zglob, to je bilo jasno svima, a to su posle potvrdili i iz kluba iz Bostona.

#NEBHInjuryReport: After a medical evaluation by Celtics/Cavs medical personnel Gordon Hayward has been diagnosed w/ a fractured left ankle.

Širom sveta krenula je lavina podrške Gordonu, kako od kolega, tako i od navijača i zaljubljenika u košarku, a igrači protivničkog tima su u poluvremenu odmah otišli da ga obiđu.

LeBron, Dwyane Wade, Kevin Love, and Isaiah Thomas all went to the locker room to check on Gordon Hayward.https://t.co/6OsrLCRYiC

Jedan od prvih podršku mu je pružio košarkaš Oklahome, Pol Džordž, koji je i sam pre nekoliko godina doživeo lom noge.

God bless you bro @gordonhayward ! ?? help him thru this god!

Kavsi su na karju pobedili sa 102:99, ali kao što smo pomenuli, malo koga je interesovao rezultat.

U drugom meču večeri, aktuelni šampion Golden Stejt poražen je na svom terenu od Hjuston Rokitsa (122:121).
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Košarkaš Bostona Hejvord: Biću dobro

Izvor: Beta, 19.Okt.2017, 12:36

Košarkaš Bostona Gordon Hejvord rekao je danas "da će biti dobro", dan pošto je slomio skočni zglob u prvoj utakmici u novoj sezoni NBA lige protiv Klivlenda. Hejvord je slomio skočni zglob leve noge pošto je nezgodno doskočio u utakmici protiv Klivlenda, odigrane u noći izmedju utorka i srede.To...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.