Jeste li spremni za spektakl - Baloteli i Lalatović oči u oči?

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li spremni za spektakl - Baloteli i Lalatović oči u oči?

Novosađani će na sjajan način iskoristiti prvenstvenu pauzu.

Ono što je trener Vojvodine Nenad Lalatović najavio posle pobede nad Spartakom (2:0), potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu novosadskog superligaša.

Vojvodina će narednog vikenda, 12. oktobra, gostovati u Italiji, gde će odigrati prijateljski meč sa domaćom Brešom, čiji napad odnedavno predvodi Mario Baloteli, a najzaslužniji za zakazivanje ovog atraktivnog meča je sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Lala'' Nikola Lazetić.

''Odigravanje ove prijateljske utakmice dogovoreno je zahvaljujući velikom prijateljstvu između sportskog direktora FK Vojvodina Nikole Lazetića i šefa stručnog štaba Breše Eugenija Korinija, koji su svojevremeno zajedno igrali u ekipama Kjeva i Torina.

Utakmica će biti odigrana na stadionu 'Orzinuovi' u Breši, sa početkom u 15 časova, a ekspedicija FK Vojvodina će put Italije krenuti čarter letom iz Beograda u petak u 16:50 časova.

Nema sumnje da će ova utakmica biti odlična priprema za ekipu Vojvodine pred nastavak sezone, uzimajući u obzir kvalitet njenog narednog protivnika, u čijim redovima, između ostalih, nastupa i napadač svetskog renomea Mario Baloteli, osvajač Lige šampiona i nekadašnji član mnogih velikih evropskih klubova.

Povratak ekspedicije Vojvodine u Novi Sad predviđen je takođe čarter letom i to odmah nakon utakmice'',
navodi se na klupskom sajtu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OČI U OČI SA LALATOVIĆEM Baloteli sprema Vojvodinu za nastavak prvenstva

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019

Prvenstvenu pauzu tokom predstojećeg vikenda, fudbaleri Vojvodine iskoristiće za odigravanje prijateljskog meča i to protiv kluba iz jedne od najjačih liga na svetu.. Kvota u MaxBetu na trijumf Intera protiv Juventusa je 2.70.. U subotu, 12. oktobra, crveno-beli će gostovati ekipi Breše, trenutno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.