Jelenu Đoković dobro znate, ali znate li kakva je lepotica NJENA SESTRA? Marija je TAJANSTVENA CRNKA koja ima zanimljiv hobi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 19:12

Jelenu Đoković dobro znate, ali znate li kakva je lepotica NJENA SESTRA? Marija je TAJANSTVENA CRNKA koja ima zanimljiv hobi

Na prijatan izgled, neodoljivi šarm i širok osmeh Jelene Đoković javnost u Srbiji je odavno navikla, ali malo ko zna da Jelena ima i jednako lepu i atraktivnu rođenu sestru Mariju.

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića žena je koju smo navikli da viđamo u javnosti kroz niz aktivnosti kojima se bavi, ali nasuprot tome, njena sestra Marija do sada nije bila izložena svetlima reflektora, makar ne u tolikoj meri.

Face-painting one another at Stefan's >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bday party 💥❤️😘😍 #loveit #facepaint #goofingaround #birthday #party #family #love #littlethings

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_) on Oct 21, 2016 at 3:58am PDT

Atraktivna crnka prepoznatljivog širokog osmeha bavi se fotografijom, ima svoj blog na kom obrađuje razne interesantne i aktuelne teme, a deliće svog života sa pratiocima deli kroz fotografije na Instagramu.

Summer laziness #thankgoditsweekend #littlethings #love #life #boho

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_) on Jul 23, 2016 at 5:22am PDT

Tako smo mogli da saznamo da je Marija u srećnom braku sa suprugom Budimirom, da zajedno uživaju u čarobnim trenucima. Upravo na Instagramu Marijini pratioci mogu da uživaju i u fotografijama nastalim kroz objektiv njenog aparata.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još fotografija Marije Ristić, sestre Jelene Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.