Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 19:03

Jelena Bruks izabrana u drugu najbolju petorku Evrolige

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije i igračica Šoprona Jelena Bruks izabrana u drugu najbolju petorku Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Bruks je ove sezone sa mađarskom ekipom stigla do polufinala najjačeg klupskog takmičenja, a u borbi za finale igraće protiv španske Avenide.

Jelena, koja od 2017. nodi dres Šoprona, ove sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evroligi porsečno beleži 15,3 poena, 5,9 skokova i 1,5 asistencija po meču.
Sa reprezentacijom Srbije je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju 2016. Ima i zlato sa prvenstva Evrope 2015. godine, dok se na Evropskom prvenstvu 2019. okitila bronzanim odličjem.
Završni turnir će se igrati u Istanbulu od 16. do 18. aprila.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jelena Bruks u drugoj petorci Evrolige

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 13.Apr.2021

Kapiten zenske kosarkaske reprezentacije Srbije i igracica Šoprona Jelena Bruks izabrana u drugu najbolju petorku Evrolige, saopsteno je na sajtu takmicenja. Bruks je ove sezone sa madjarskom ekipom stigla do polufinala najjaceg klupskog takmicenja, a u borbi za finale igrace protiv spansk..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.