Jedino rešenje bez velikog novca! Juve pregovara oko četiri trampe, koliko su realne?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 10:26

Jedino rešenje bez velikog novca! Juve pregovara oko četiri trampe, koliko su realne?

Svuda ima problema, ali izgleda da je Paratići ozbiljno mislio na trampee kao jedini način da se tim ozbiljnije pojača. Ali, šta koči pojedine dogovore?

Juventus je krenuo u realizaciju projekta koji je najavio transfer guru Paratići. Direktor italijanskog šampiona je rekao da će u uslovima kada nema puno novca, i kada će tržište biti siromašno u smislu platežnih mogućnosti kupava, trampe su jedino rešenje.

Juventus radi na četiri takve, ali sa prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neizvesnim ishodom.

Prva je poznata, Miralem Pjanić je prihvatio da se preseli u Barselonu, ali sa druge strane Brazilac Artur ne želi da ode sa "Kamp Nou" iako je nezadovoljan platom, pa sve visi u vazduhu. Vidal, Rakitić, Rafinja koji su nuđeni Juventusu, nisu po ukusu Sarija.

Druga trampa je izvesnija, postoji želja, Aleks Sandro bi se preselio u Čelsi, Emerson Palmijeri u Juventus. Fudbaler "Plavaca" je već igrao u Seriji A za Romu, kod Sarija je u Londonu dobio pravu šansu, nema ništa protiv. Juventus bi u ovom transferu uštedeo na plati.

Treći trejd nije realan, u pitanju je protivljenje samog trenera, ali i plata Pola Pogbe. Juve bi poslao Rabioa na "Old Traford" dodao novac i angažovao Pogbu, Junajted traži umesto toga Remzija, koga Sari ne želi da se odrekne. Ali, problemi su veći, naime, Rajolina provizija je ogromna, čak i kada bi Pogba smanjio platu, čini se da Juventus nikako u ovom trenutku ne može sebi da priušti ovaj transfer, mada su navijači veoma zagrejani.

I četvrta kombinacija nije realna, naime najdalje je od realizacije. Siti ne želi Daglasa Koštu, a ni da pusti Gabrijela Žesusa za manje od 90 miliona. Čak i ako bi prihvatili nekog igrača u razmenu, recimo Bonućija koga Pepe želi svim silama, ponovo je cena Brazilca previsoka, uz to, Juventus mora da reši situaciju sa Iguianom koji ima još godinu ugovora.

Sve u svemu, Italijani će morati da budu dovitljivi, korona je sve poremetila, cena Kjeze iz Fiorentine je ogromna, pa mnogi veruju da će Juve probati da sačuva tim, eventualno dovede levog beka, plus jednog napadača (najčešće se spominje Milik) i da bi i u novu sezonu kojoj se ne nazire početak mogao da uđe sa sličnim timom kao sada...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.