Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 00:12

Jasna poruka za kladioce: Peti uzastopni remi Njukasla i Vulvsa uz rezultat 1:1 (VIDEO)

Dubravka u nadokadi sprečio katastrofu, Silva umalo srušio Sent Džejms Park

Nervoza na Sent Džejms Parku je poslednjih meseci neprestano raste posle svih poraza koji su doveli Njukasl na prag zone ispadanja. Pobede nad Evertonom i Sautemptonom su nakratko umirile požar, ali sada se opet uvukao nemir.

Navijači ponovo teraju vlasnika Majka Ešlija i poručuju mu da se ne igra sa Stivom Brusom kao spasiocem ovog kluba, a kako vreme prolazi sve je izglednije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će Svrake ponovo biti u tesnacu do poslednjeg kola...

Fudbaleri Njukasla imali su u rukama tri boda protiv Vulverhemptona na svom terenu, ali im ih je iz ruku izbio Ruben Neves – 1:1 (0:0). I imaće zbog čega da žale domaći igrači, jer je utisak da su posle gola bili za nijansu bili bliži trijumfu. Sve se ipak okrenulo u završnih pola časa, pa Njukasl još i dobro prošao jer je Fabio Silva u nadoknadi vremena umalo oteo i taj jedan bod...

Ono što bi našim kladiocima moglo da bude posebno zanimljivo jeste da je ovo peti uzastopni ligaški susret ovih rivala završen rezultatom 1:1... A šest puta zaredom padao je po gol na obe strane.

Pre nego što su večeras počeli da padaju golovi i jedni i drugi imali su po jednu dobru šansu. Obe su viđene u prvom poluvremenu. Prvo je Migel Almiron već u 12. minutu pogodio levu stativu posle udarca sa ivice kaznenog prostora, da bi Pedro Neto nešto kasnije bio neprecizan iz slične pozicije, samo na drugom kraju terena. Za razliku od Almironovog udarca, njegova lopta je završila pored stative.

Ako bi se tražio opis utakmice u najkraćim crtama, onda je “glavomet“ najjednostavniji opis. Naravno, zbog toga što su oba gola pala nakon udaraca glavom. Prvo je Džamal Lasels pogodio metu iz drugog pokušaja. Nije prošao centaršut s leve, ali jeste onaj Rajana Frejzera s desnog boka i Njukasl je u 52. minutu imao 1:0.

Od tog momenta Vulvsi su dodali gas i postajali sve opasniji. Bedem domaćina probio je Ruben Neves pogotkom na Netovu asistenciju. Lepo se snašao Neves na dodavanje sunarodnika i u 73. minutu doneo izjednačenje. To je bio signal za Nuna Espirito Santa da krene još ofanzivnije. Dodao je brzinu i svežinu kroz mlade nade Silvu, Huvera i Ait Nurija. I umalo da momak za koga su Vulvsi letos platili 40.000.000 evra da okrene utakmicu naglavačke i donese pobedu svom timu. Ali, posle snažnog udarca glavom pod prečku golman Dubravka je pravovremenom reakcijom sprečio da se Vukovi dokopaju celog plena...

PREMIJER LIGA – 26. KOLO

Subota

Mančester Siti - Vest Hem 2:1 (1:1)

/Diaz 30, Stouns 68 - Antonio 43/

VBA - Brajton 1:0 (1:0)

/Bartli 11/

Lids - Aston Vila 0:1 (0:1)

/El Gazi 5/

Njukasl - Vulverhempton 1:1 (0:0)

/Lasels 52 - Neves 73/

Nedelja

13.00: (3,40) Kristal Palas (2,95) Fulam (2,75)

13.00: (2,70) Lester (3,10) Arsenal (2,75)

15.00: (1,63) Totenhem (3,80) Barnli (5,70)

17.30: (2,40) Čelsi (3,25) Mančester Junajted (3,05)

20.15: (8,50) Šefild Junajted (4,70) Liverpul (1,38)

Ponedeljak

21.00: (2,25) Everton (3,20) Sautempton (3,35)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.