Janis: Lebron je i dalje najbolji na svetu

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 09:54

Janis: Lebron je i dalje najbolji na svetu

Janis Adetokumbo i dalje veruje da je Lebron Džejms najbolji košarkaš današnjice.

Dok mnogi veruju da je Džejmsov nivo tokom poslednjih godina blago opao i da zbog godina više nije na samom vrhu, Grk ne deli to mišljenje.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena i dalje je ispred svih.

"Interesantno mi je kako je Lebron i dalje u jednoj od najboljih fizičkih formi u životu i i dalje je najbolji na svetu iako je odigrao 18. sezonu. Stvarno mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je interesantno to. Želim da znam kako to sve postiže. Konstantan je 18 godina, uvek je tu kada treba. Neverovatno mi je to", izjavio je Adetokumbo.

As Lejkersa je minule sezone imao prosek od 30,3 poena, 8,2 skoka, 6,2 asistencije, 1,3 ukradene i 1,1 blokadu po meču.

"Dobija on zasluge, ali mislim da bi trebalo da dobija još više. Raditi to 18 godina... Teško je to, ljudi. Nadam se da ću ja biti tu u to vreme, da ću biti u vrhu 18, 20 godina. To mi je cilj", iskren je Janis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.