Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 14:24

Jang Bojs bez udarne igle protiv komšija iz Tuna

Šampion Švajcarske i drugi meč bez najboljeg strelca lige Žan Pjera Nsamea. Konačno će šansu dobiti veteran Gijom Oro

Prošle sezone se Jang Bojs prošetao šampionatom Švajcarske, ali ove sezone druga priča. Sankt Galen je lider sa dva boda više. Ekipa iz Berna dočekuju danas (18.15) komšije iz Tuna.

Ubedljivo najboji strelac šampionata, Žan Pjer Nsame, napravio je glupost u finišu utakmice u Ženevi protiv Serveta. Udario je protivničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača, dobio crveni karton i odsustvovaće čak tri utakmice sa terena.

Protiv Tuna će odraditi drugi meč. U špicu bi trebalo konačno da se pojavi francuski veteran Gijom Oro. On je imao lakšu povredu, propustio je duel protiv Lugana za vikend, a sada bi trebalo da predvodi napad tima iz Berna.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ekipa za koju igra nekadašnji srpski reprezentativac Miralem Sulejmani igra odlično na svom stadionu. Od 14 utakmica u šampionatu Švajcarske ima čak 12 pobeda i dva remija. U prethodna tri meča čak 12 pogodaka su postigli fudbaleri šampiona Švajcarske.

Tun se grčevito bori za opstanak. Pre tri nedelje Jang Bojs je poklekao u komšiluku, bilo je 1:0 za domaćina. Poslednjih četiri meča u Bernu, Jang Bojs je ostvario sve pobede, a na svim tim duelima mreže su se tresle bar četiri puta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bazel će teško da se umeša u borbu za titulu jer ima osam bodova manje u odnosu na lidera Sankt Galena. Domaćin ne zna za pobedu u 2020. godini. Poslednji put fudbaleri Siona su pobedili 30. novembra prošle godine Tun sa 2:1. Tradicije je apsolutno na strani Bazela koji ima sedam vezanih pobeda protiv današnjeg rivala. Sion nije dao gol nekadašnjem šampionu Švajcarske na prethodna dva duela.

ŠVAJCARSKA 1 - 29. KOLO

Utorak

Ksamaks - Cirih 1:1 (1:1)

/Nuzolo 23 - Natan 27/

Sreda

18.15: (1,35) Jang Bojs (5,30) Tun (8,00)

20.30: (2,20) Servet (3,40) Lucern (3,30)

20.30: (5,70) Sion (4,00) Bazel (1,70)

Četvrtak

20.30: (3,40) Lugano (3,40) Sankt Galen (2,25)

***kvote su podložne promena

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.