Janakopulos: Nema boljeg scenarija nego kad te mafijaši je*u

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 14:38

Janakopulos: Nema boljeg scenarija nego kad te mafijaši je*u

Dimitris Janakopulos, prvi čovek Panatinaikosa, izrazio je bes putem društvenih mreža.

Panatinaikos i Evroliga su ponovo u "mini ratu" i sve je izvesnije da će grčki tim napustiti elitno takmičenje i otići u FIBA Ligu šampiona.

Dimitris Janakopulos je putem "Instagrama" još jednom pokazao kako se oseća i "osuo paljbu" ka Đordiju Bertomeuu i Evroligi.

"Kako je moguće da liga stara 20 godina sa svim tim 'velikim' klubovima finansijski ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se izbori sa tako malom ligom koja još uvek nema velike timove?", upitao je Janakopulos.

Potom se Dimitris nadovezao rekavši kako su klubovi ti koji donose profit, a ne dobijaju ništa.

"Nema boljeg scenarija nego kad te mafijaši je*u svake nedejle. Kada te niko ne poštuje, kada te ucenjuju i ponašaju se diktatorski. Finansijske obaveze nikada nisu ispunjene na vreme i nikada ti ne jave šta će biti sa tim (jadnim) isplatama. Kada smo mi ti koji donose novac, dozvolite mi da se ne složim sa vama", kaže Janakopulos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.