Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 12:06

Jagodić Kuridža propušta polufinale Jadranske lige

Još je daleko od punog oporavka, kaže Dejan Radonjić.

Marko Jagodić Kuridža propušta polufinalnu seriju Jadranske lige i neće moći da pomogne saigračima u duelima protiv Igokee.

Takav zaključak mogao je da se izvede posle konferencije za novinare uoči starta doigravanja na kojoj je trener Dejan Radonjić objasnio da iskusni krilni centar još nije počeo ni da trči, što jasno ukazuje da je daleko od potpunog oporavka.

"Jagodić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kuridža je u procesu rehabilitacije, teško je reći kada bi mogao da počne da trenira. U kojem trenutku će moći da počne da trči, to ćemo tek da vidimo", izjavio je Radonjić.

19.00: (3,05) Zenit (15,0) Barselona (1,45)

Kako će polufinale Jadranske lige u slučaju majstorice da traje do 11. maja, jasno je da Jagodić Kuridža gubi bitku sa vremenom. U slučaju Zvezdinog prolaska u finale, verovatnije je da će Jagodić Kuridža igrati. Ali, sve zavisi od brzine njegovog oporavka i odluke medicinskog tima.

Podsetimo, Jagodić Kuridža se povredio u finišu druge četvrtine utakmice s Igokeom u Beogradu pre gotovo tri sedmice i tada su specijalistički pregledi pokazali da povreda nije ozbiljnije prirode. Povredio je mišić pošto je dobio udarac u koleno. Prve najave bile su da će pauzirati oko tri sedmice, ali je sada izvesno da će taj proces trajati duže. On je zbog povrede propustio oba susreta protiv Cedevite Olimpije, a zatim i gostovanja Krki i Zadru.

Crvena zvezda je ligašku deo regionalnog takmičenja završila na prvom mestu. Utakmica protiv Igokee igra se u ponedeljak od 18.30. Revanš je u petak u istom terminu u Laktašima, dok bi eventualna majstorica bila zakazana za 11. maj.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.