JUTROS SE OSETIO LOŠE: Obradović otkrio šta su doktori savetovali, morao je smesta kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 22:56

JUTROS SE OSETIO LOŠE: Obradović otkrio šta su doktori savetovali, morao je smesta kući

Izostali su i Avramović, ali i Alen Smailagić.

Željko Obradović, trener KK Partizan, izneo je utiske posle pobede u Železniku nad FMP-om. Rezultat je bio 86:80 za crno-bele (izveštaj OVDE).

Obradović je bio zadovoljan pre svega igrom u drugom poluvremenu.

- Igrali smo protiv izuzetno mlade ekipe, koja je pokazala dosta i čestitam im kako su odigrali. Kada igrate protiv tima punog energije i želje, morate da budete najmanje na tom nivou. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeli na taj način i uveli smo sebe u problem da je FMP igrao jako dobro. Neizvesna završnica se okrenula na našu stranu. Mislim da smo imali strpljenje - rekao je Obradović.

Posebno je apostrofirao Dalasa Mura, najboljeg pojedinca meča.

- Jedan igrač kao što je Dalas Mur je pročitao odbranu protivnika i dao važne poene - dodao je strateg na klupi crno-belih.

Otkrio je i zašto u timu nije bilo Alena Smailagića i Alekse Avramovića.

- Smailagić ima povredu kolena i procena je da ove nedelje radi terapije. Da vidimo da li će biti spreman za treninge sledeće nedelje. Avramović se osetio loše jutros i doktori su savetovali da ide kući - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.